Verjaardagskaart uit hout

Gratis verzending vanaf € 50
Volledig personaliseerbaar
Voor iedere gelegenheid

Met een verjaardagskaart uit hout kan je alle kanten uit. Je kunt kiezen uit een van onze tientallen ontwerpen en deze personaliseren met de naam van de jarige, maar dat is niet alles. Het is ook mogelijk om de kaart volledig zelf te ontwerpen. Wil je er graag een afbeelding op of een extra titel? Geen probleem! Cyou-cards uit Gijzegem, dicht bij Aalst, zorgt ervoor dat je idee werkelijkheid wordt.

Verras jouw gasten met een wenskaart!

Bij ons vind je een verjaardagskaart uit hout voor iedere gelegenheid

Een verjaardagskaart uit hout is niet alleen leuk om te krijgen, maar minstens even leuk om te geven. Het is een waardevol item dat jouw waardering naar de ander toe perfect weerspiegelt. Onze houten kaarten zijn multi-inzetbaar. Aangezien de inhoud aangepast kan worden aan de gelegenheid, zijn ze ook leuk om te geven als kerstkaart of als uitnodiging voor je trouwfeest bijvoorbeeld.

Contacteer ons en plaats je bestelling

Naast wenskaarten uit hout, bieden we ook diverse originele cadeaus aan. Onze houten kijkdoos is er één van. Met deze doos breng je op een unieke manier een boodschap over naar een vriend, een geliefde, een familielid of een andere persoon die je nauw aan het hart ligt. Ontdek ze samen met de houten verjaardagskaarten in ons assortiment. Wil je zelf een verjaardagskaart van hout bestellen, al dan niet met een eigen ontwerp? Neem dan contact op met ons via het nummer 053 21 21 76 of stuur ons een e-mail naar info@cyou-cards.be.