Houten kijkdoos

Gratis verzending vanaf € 50
Volledig personaliseerbaar
Voor iedere gelegenheid

Een houten kijkdoos is een uniek cadeau dat volledig naar wens gepersonaliseerd kan worden. Je vindt ze exclusief bij Cyou-Cards, een zeefdrukatelier in Gijzegem, in de buurt van Aalst. Door middel van een speciale zeefdruktechniek wordt er inkt aangebracht op het hout, wat een uniek ontwerp doet ontstaan.

Verras jouw gasten met een wenskaart!

Een houten kijkdoos op maat van de ontvanger

In de houten kijkdoos bevindt zich een houten plaat met een tekst naar keuze. Ook het lettertype is vrij te bepalen. In het doosje voorzien we ook steeds een bijpassend figuurtje, wat ook los van de doos gebruikt kan worden. Het is slechts een van de vele creaties die we vormgeven in ons atelier. Ontdek ook onze originele wenskaarten van hout. Ideaal om te gebruiken als verjaardagskaart, geboortekaart of trouwkaart.  

Stel zelf of met onze hulp je eigen product samen

Met een houten kijkdoos geef je een blijvende herinnering cadeau. Het is een origineel geschenk dat zich leent voor allerlei gebeurtenissen. Verras een goede vriend of vriendin en steek ze een hart onder de riem, geef de doos als geschenk voor Moederdag of laat je partner weten hoeveel hij of zij voor jou betekent. Stuur ons een bericht via het contactformulier met meer informatie over hoe je wil dat de doos eruit komt te zien. Heb je vragen of wil je graag advies? Bekijk de veelgestelde vragen-sectie op onze website of bel ons op het nummer 053 21 21 76. We helpen je graag verder.