Trouwkaartjes uit hout

Gratis verzending vanaf € 50
Volledig personaliseerbaar
Voor iedere gelegenheid

Met trouwkaartjes uit hout laat je een blijvende indruk achter op je gasten. Het is een originele manier om mensen uit te nodigen en bovendien milieuvriendelijk. Cyou-cards uit Gijzegem, in de buurt van Aalst, is een van de weinige ondernemingen die zich in deze druktechniek specialiseert, en is daarom de ideale partner om je hierbij te helpen.

Verras jouw gasten met een wenskaart!

Trouwkaartjes van hout vormen een blijvende herinnering aan deze speciale dag

Bij ons atelier heb je de mogelijkheid om je houten wenskaarten volledig zelf te ontwerpen. Laat de kleuren van je trouwthema terugkomen in de kaarten en creëer zo een mooi geheel. De inkt die we gebruiken om het hout te bedrukken is uv-bestendig, waardoor de tekst op de trouwkaartjes niet vervaagt. Dankzij het gaatje onderaan de kaart en het bijgeleverde houten stokje, blijven de kaarten mooi rechtop staan.

Kies voor de mooiste trouwkaarten op maat

Bestel nu je trouwkaartjes van hout bij ons en verras jouw gasten met een unieke uitnodiging. Uiteraard kunnen de kaarten ook ingezet worden als bedankje na het huwelijk, of als geboortekaartje wanneer jullie gezin uitgebreid wordt met de komst van een baby. Al onze houten kaarten zijn beschrijfbaar met een balpen of potlood, zodat je indien gewenst nog een persoonlijke boodschap kan toevoegen. Laat je inspireren door onze eerdere realisaties en plaats je bestelling via het nummer 053 21 21 76 of via het e-mailadres info@cyou-cards.be.