Geboortekaartjes uit hout

Gratis verzending vanaf € 50
Volledig personaliseerbaar
Voor iedere gelegenheid

Met geboortekaartjes uit hout leg je de geboorte van je kind op een originele manier vast. In tegenstelling tot papieren kaartjes worden ze vaak langer bijgehouden en krijgen ze soms zelfs een vast plekje in het interieur van geliefden. Dankzij het handige gaatje onderaan het kaartje, inclusief houten stokje, kan het kaartje ook rechtop worden tentoongesteld.

Verras jouw gasten met een wenskaart!

Geboortekaartjes uit hout zijn voor het leven

De mogelijkheden van houten wenskaarten zijn uitgebreid. Naast geboortekaartjes, kan je de kaarten van hout ook gebruiken om de kersverse ouders te feliciteren met de geboorte van hun baby. Personaliseer de kaart met een tekst en afbeelding naar keuze. Wedden dat jouw kaartje uniek is? De print wordt op de geboortekaartjes in hout aangebracht door middel van zeefdruk. De inkt is uv-bestendig, wat betekent dat deze niet zal verbleken wanneer deze tentoongesteld wordt aan zonlicht. Het hout zelf zal wel licht verkleuren, maar dit doet niets af aan de charme ervan.

Geef een blijvende herinnering cadeau

Neem een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren. Ontdek ook de talrijke andere toepassingen. Wat dacht je van trouwkaarten, verjaardagskaarten of kerstkaarten in hout? Niets is te gek, Cyou-cards uit Gijzegem, nabij Aalst, denkt graag met je mee over het ontwerp en de uitwerking ervan. Contacteer ons voor al jouw vragen via het contactformulier of bel ons op het nummer 053 21 21 76